012 2554054 info@audelabeauty.com

Badan yang kurus dan sihat memang idama setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan, baik yang masih single mahupun yang dah kawen. Salah satu faktor penting untuk memastikan misi anda untuk kuruskan badan tercapai, pengambilan air yang mencukupi sangatlah penting.

3 liter bunyi macam banyak kan?

Jom tengok sini, tips dan tricks nak habiskan air sebanyak 3 liter air sehari.

Trick pertama,

kita gunakan botol air kecil. 6 botol sehari. Pastikan habis 1 botol setiap 2 jam.

1 botol boleh bahagi kepada 4 kali minum.

1 kali minum, suku botol.

Untuk anda yang sangat bermasalah untuk minum air, boleh tanda dengan marker.

Bahagikan kepada 4 bahagian botol tu.

Mula-mula kena laa paksa diri, bila dah biasa, takde  masalah lagi dah..

tips minum air

Trick botol besar ni pun cool jugak. 1 hari, kena habiskan 2 botol 1.5 liter ni ye..

Katalah bangun pagi kul 6, tido pukul 10 malam, jadi maksudnya 16 jam berjaga.

Dari tempoh 6 pagi sampai 2 petang, kena habiskan 1 botol.

2 petang sampai 10 malam, habiskan lagi 1 botol.

Voila! Kan dah berjaya!

Semoga usaha anda nak kuruskan badan dan dapatkan kulit cantik mulus tercapai !

Jom kongsikan tips berguna ni dekat kawan-kawan!

Wanita jepun kekal kurus dan sihat hanya dengan  minum air!? Klik SINI kalau nak tahu macam mana.

Pssst! Nak cepatkan proses dapatkan berat badan ideal? Kulit pun cantik menawan?  Jom MINUM AUDELA !

Rasa berry yang sedap! Sis mesti suka!

-AUDELA-

screen-shot-2016-10-25-at-9-16-43-am