Rahsia Cantik Seluruh Tubuh – “Cecair Emas”

Siapa tak teruja bila lihat cantik nya selebriti-selebriti Hollywood bila di red carpet..? Scarlett Johansson. Madonna. Angelina Jolie..

Angelina Jolie  41    .    Scarlett Johansson  31   .    Madonna 58

Usia mereka menjangkau 40an tapi macam mana mereka kekal muda 20an!? Lagi teruja bila lihat mereka tampil tanpa make up..! Wow! Macam tak percaya. Betul ke cantik mulus.. macam tu..??

 

Boleh capai ke kulit cantik macam tu..?

Jawapannya. Ya! Ya! dan ya sis..! Mereka dah menemukan rahsia dan sangat tergila-gilakan nya!

 

The key is Moisture!

Asas untuk memastikan kulit dan rambut kekal sihat berseri adalah mengekalkan kelembapannya. Bak kulit bayi yang sentiasa lembap, mulus..tanpa cela..

Faktor yang tak dapat kita hindari, seperti perubahan cuaca, pencemaran, faktor usia, lama-kelamaan akan menghilangkan kelembapan kulit, Bila hilang kelebapan..kulit mula kusam, bertompok, kedutan mula kelihatan..

 

Kulit yang lembap pula akan terhindar dari kesan radikal bebas, jerawat, jeragat, kedutan, dan bermacam lagi masalah kulit yang lain..

 

Jadi, macam mana nak kembalikan kulit yang lembap bak bayi..?

 

Minyak Argan lah rahsianya.  Minyak Argan, dipanggil ‘cecair emas’ kerana manfaatnya yang sangat mewah, dan penghasilannya juga bukanlah mudah. Minyak dari argan adalah antara minyak termahal dan teristimewa. Kerana kehebatan manfaatnya dalam menyerikan kulit dan rambut. Bahkan seluruh tubuh badan!

 

 

Minyak dari argan adalah antara minyak termahal dan teristimewa. Kerana kehebatan manfaatnya dalam menyerikan kulit dan rambut. Bahkan seluruh tubuh badan!

 

 

Selebriti-selebriti Hollywood sekarang tergila-gila kan produk yang mengandungi Minyak Argan, dari Morocco ni untuk kekalkan kecantikan secara semulajadi, Tanpa make up!

Ianya seolah-oleh mesin masa yang menjadikan kita kekal muda remaja!

Jadi tak heran lah kenapa mereka tampak muda jelita walaupun dan melepasi usia 40an !

 

 

Eva Mendes: ”Argan oil from Morocco is my total skin secret. It’s spectacular!”
Josie Maran: “Argan oil is essentially a “super food” for the body.”
Selena Gomez: “I am a fan of argan oil hair treatments.”
Madonna: “I can’t live without Moroccan Argan Oil.”

 

Mahukan kulit, rambut bahkan tubuh yang kekal mulus dan cantik berseri.  Carilah Minyak Argan!

 

Sebab itu, AUDELA memilih Argan sebagai salah satu daripada 17 bahan aktif dalam formulasinya!

Cantik seluruh tubuh dengan AUDELA. Jom AUDELA!

Khasiat terbaik, mesti nak kongsi! Share artikel ni dengan semua ya!

 

Love,

audela-bottle-AUDELA-

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *