APA ITU AUDELA ?

Manfaat:

Audela adalah produk kesihatan yang semakin mendapat perhatian masyarakat Malaysia kerana ianya adalah satu-satunya sachet hebat yang memainkan peranan penting dalam memberi kelangsingan, pencerahan dan penggandaan tenaga yang anda perlukan. Formula unik COMBO5X, iaitu gabungan 5 manfaat,  detox, anti-aging, slimming, whitening dan vitality yang terdiri daripada 17 bahan aktif ! Memberikan perubahan paling optimum untuk anda pada setiap kali pengambilan Audela.

Kandungan:

Satu tub Audela mengandungi 30 sachet, 20g setiap sachet. Kandungan yang begitu mewah dan cukup untuk pengambilan selama sebulan. Sachet kompak Audela mudah juga dibawa bersama kemana-mana.

Cara Pengambilan:

Terbaik dibancuh dengan 200ml air, diambil sebelum sarapan pagi sekali setiap hari.

Rasa:

Audela mewah dengan ekstrak buah-buahan. Apabila diminum, ianya penuh dengan rasa buah beri yang enak.

4 Stem Cell Utama:

Formula 4 stem cell utama Audela; tomato, argan, berri dan epal berasal dari Switzerland adalah yang Pertama di Malaysia. Menggunakan NACCellTechnology™,  yang mewah dengan anti-oxidant dirumus khas untuk hasil pencerahan, pelansingan dan pembuangan toksin dan penggandaan tenaga yang paling baik.

Kerana itulah Audela telah menjadi antara produk yang mendahului dunia kelangsingan, pencerahan dan penggandaan tenaga. Kini, Audela telah menjadi pilihan utama para pengguna Malaysia dan antarabangsa.

 

“ Setelah sebulan mencuba produk ini, saya rasa banyak perubahan fizikal di mana berat badan saya susut lebih empat kilogram dan kulit bertambah putih berseri… “Audela sebenarnya satu produk kesihatan dan kecantikan yang merangkumi lima fungsi iaitu detox, mengurangkan berat badan, memutihkan kulit, anti-penuaan dan memberi tenaga. Saya ambil hanya dalam tempoh sebulan lebih dan saya mula nampak kesannya” _Nad Zainal

 

Minumlah Audela hari ini! audela-bottle

DETOX  .  ANTI-AGING  .  WHITENING  .  SLIMMING  .  VITALITY