Penyelesaian kepada Kulit Kering Anda. Ingin Tahu?

Hai. Assalamualaikum semua. Setiap orang memiliki jenis kulit yang berbeza-beza dan salah satu jenis kulit yang sering dimiliki ialah jenis kulit kering. Kulit keringĀ  adalah keadaan dimana kulit kurang mendapat lembapan dan menjadi mengelupas, cekang dan kemerahan, pori-pori terbuka dan garis halus mula timbul. Kulit kering akan terlihat tidak cantik lebih-lebih lagi pada bahagian wajah Baca lebih lanjut..

7 Ciri Produk yang Tidak Selamat & Mengandungi Bahan Kimia Berbahaya

Sekarang ni, ramai yang berlumba-lumba untuk kelihatan putih. Semua orang kalau boleh impikan kulit yang putih, “flawless” dan bebas dari sebarang cela dan inginkan perubahan dalam masa yang singkat. Kalau boleh, harini baru pakai produk, esok dah nak nampak kesannya.. Jom kita cekĀ 7 Ciri Produk yang Tidak Selamat & Mengandungi Bahan Kimia Berbahaya.   1. Baca lebih lanjut..

5 Perkara Penting Persediaan Sebelum Balik Kampung!

  1. Keselamatan rumah Peralatan elektrik yang tak diguna, pisahkan dari suis dan off suis tu. Macam extension ke, suis seterika ke, lampu meja, water heater, jangan connect pada suis sebab ditakuti jadi litar pintas waktu kita takde. Litar pintas boleh sebabkan berlakunya kebakaran tau. Jadi jaga-jaga dengan elektrik. Kalau boleh matikan suis utama. Tapi Baca lebih lanjut..