5 Perkara Penting Persediaan Sebelum Balik Kampung!

  1. Keselamatan rumah Peralatan elektrik yang tak diguna, pisahkan dari suis dan off suis tu. Macam extension ke, suis seterika ke, lampu meja, water heater, jangan connect pada suis sebab ditakuti jadi litar pintas waktu kita takde. Litar pintas boleh sebabkan berlakunya kebakaran tau. Jadi jaga-jaga dengan elektrik. Kalau boleh matikan suis utama. Tapi Baca lebih lanjut..

5 Khasiat Magika Ginko Biloba

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Salam dan hai! Lama sangat kan Dela tak berkongsi dengan anda semua. Huu.. Bukan apa, saja nak tengok u olls rindu ke kat Dela ni. Dela dok menulis ni, nak juga rasa dihargai…heee Alhamdulillah rupanya ada yang suka dengan sharing kite.. dia komen and Baca lebih lanjut..

15 Fakta Kesihatan Yang Anda Tak Tahu

Setiap hari kita ada rutin yang kita buat seperti makan…minum..mandi dan tidur. Tapi tahukah anda rutin yang salah juga menjadi punca kepada masalah kesihatan yang kita alami. Hari Dela nak kongsi 14 Fakta kesihatan yang anda mungkin tak tahu.. Haa..macam tak tahu kan.. kandungan gula dalam minuman ringan teramatlah tinggi. Jadi kalau tak boleh┬ácut┬áterus, cuba Baca lebih lanjut..