RAHSIA RUMAH TANGGA BAHAGIA

(sumber : http://www.lenterapendidikan.com/berita/pemerintahan/view/wow-7198-persen-masyarakat-sumsel-bahagia.html) Assalammualaikum Audela Lovers 💛 Hai semuanya, macam mana korang harini? Sihat ke tak? hehe 😁. Disebabkan mood Kak Dela baik, harini Kak Dela mahu kongsikan tentang rahsia rumah tangga bahagia 😉. Ehh, yang belum kahwin jangan tak baca pulak, ini bukan untuk orang yang sudah berkahwin je tau, tapi yang belum pun Read More..

5 CARA UNTUK KEKAL POSITIF

(Sumber : https://hellodoktor.com/ms/gaya-hidup-sihat/tips-kesihatan/tip-kekal-positif-dan-bermotivasi/)   Assalammualaikum Audela Lovers 🖤   Kak Dela ada story nak cita kat korang semua. Semalam Kak Dela dapat chat Whatsapp dari group Kak Dela (chat tu rahsia ye tentang apa🤭). Bila Kak Dela baca chat tu, pelbagai perkara yang negatif datang kat kepala Kak Dela(ish tak baik kan). Sedangkan chat yang Read More..

5 CARA BERSYUKUR

(Sumber : https://www.liputan6.com/citizen6/read/3904240/5-cara-mendekatkan-diri-kepada-allah-swt-agar-selamat-dunia-akhirat)   Hi Assalammualaikum semua🤗 Sihat ke semua ? Alhamdulillah kerana kita masih lagi diberi peluang untuk menikmati dunia ni kan. Walaupun sekarang pelbagai masalah dialami oleh kita semua, tapi kita tetap sihat , hidup bahagia aman harmoni , betul tak? Allah berikan kita kemudahan, kesenangan, dan pelbagai lagi. Tapi adakah kita bersyukur Read More..