012 2554054 info@audelabeauty.com
#5 Tips menghilangkan parut jerawat

#5 Tips menghilangkan parut jerawat

    Assalamualakum dan salam sejahtera,   Bagi mereka yang mengalami masalah jerawat yang agak parah , merah, besar, dan sudah tentu menyakitkan. Untuk berhadapan dengan orang ramai pun rasa malu yang tak dapat dibendung lagi dan masa tu keyakinan diri...
5 minit atasi nafas berbau

5 minit atasi nafas berbau

  Assalamualaikum dan salam sejahtera,   Kebersihan sangat penting untuk mengekalkan tahap kesihatan kita. Bagi individu yang mengalami nafas yang berbau membuatkan mereka segan untuk duduk didalam kelompok orang ramai. Mereka takut orang lain akan merasa...
4 Bahan Natural Memutihkan Gigi

4 Bahan Natural Memutihkan Gigi

Assalamualaikum dan salam sejahtera,   Ramai yang nak gigi sihat, bersih, putih bersinar nau nau. Tapi kos untuk melakukan rawatan mungkin agak mahal bagi sesetengah individu. Agen pemutih gigi pun sudah berlambak dalam pasaran tetapi  tahap  keselamatan produk...
AGING NOT MEDIOC DISEASE

AGING NOT MEDIOC DISEASE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Hari ni lunch apa? Asam pedas, lomak cili padi, kari kepala ikan or makan kedai je? Dela nak pesan satu benda ke hangpa ni bagi yang suka makan tanpa mementingkan kesihatan,please jangan makan makanan fast food sangat. Bahaya...