5 Perkara Penting. Persediaan Sebelum Balek Kampung

  1. Keselamatan rumah Peralatan elektrik yang tak diguna, pisahkan dari suis dan off suis tu. Macam extension ke, suis seterika ke, lampu meja, water heater, jangan connect pada suis sebab ditakuti jadi litar pintas waktu kita takde. Litar pintas boleh sebabkan berlakunya kebakaran tau. Jadi jaga-jaga dengan elektrik. Kalau boleh matikan suis utama. Tapi Baca lebih lanjut..

10 Manfaat Ajaib Teh Oolong Yang Anda Tak Tahu

Biasa nampak kan, bila dekat restaurant atau kiosk minuman, nak order air teh…haaa tu dia macam-macam jenis teh ada. Lagi-lagi kalau dekat kedai yang berunsurkan menu Chinese dan Taiwan, macam restoran Oldtown dan kiosk minuman Chatime.  Ada japanese green tea ocha, matcha, ada jugak Oolong Tea. Oolong tea ni apa? Oolong ni sejenis teh tradisional yang paling feymes Baca lebih lanjut..