10 Manfaat Ajaib Teh Oolong Yang Anda Tak Tahu

Biasa nampak kan, bila dekat restaurant atau kiosk minuman, nak order air teh…haaa tu dia macam-macam jenis teh ada. Lagi-lagi kalau dekat kedai yang berunsurkan menu Chinese dan Taiwan, macam restoran Oldtown dan kiosk minuman Chatime.  Ada japanese green tea ocha, matcha, ada jugak Oolong Tea. Oolong tea ni apa? Oolong ni sejenis teh tradisional yang paling feymes Baca lebih lanjut..

9 Cara Elak Kulit Kendur Gelebeh Selepas Bersalin

Melahirkan baby adalah satu detik indah bukan sahaja untuk si mommy tapi si daddy juga. Sampai menitis air mata gembira! Tapi lepas melahirkan…mommy mula risau..dengan perubahan bentuk badan dan kulit. Masa mengandungkan baby kulit mommy meregang teruks. Jadi tak mustahil, kalau lepas bersalin ada perubahan pada kulit dan bentuk badan. Itu normal. Jadi mommy boleh praktikan Baca lebih lanjut..