012 2554054 info@audelabeauty.com
5 Perkara Penting. Persediaan Sebelum Balek Kampung

5 Perkara Penting. Persediaan Sebelum Balek Kampung

  1. Keselamatan rumah Peralatan elektrik yang tak diguna, pisahkan dari suis dan off suis tu. Macam extension ke, suis seterika ke, lampu meja, water heater, jangan connect pada suis sebab ditakuti jadi litar pintas waktu kita takde. Litar pintas boleh sebabkan...
8 PEKARA PERLU BUAT BILA DIA CURANG

8 PEKARA PERLU BUAT BILA DIA CURANG

Curang adalah pkara yg kita nk elak dari brlaku dalam perhubungan. Dalam relationship, anda dan si dia kena sama2 cuba jaga perhubungan ni. Tapi macam mana kalau ada tanda2 kcurangan pada si dia?? Jangan panik! Sebelum tlambat. Kita masih boleh cuba! Jom buat 8...
Tips Online Safety Untuk Anak-anak

Tips Online Safety Untuk Anak-anak

Teknologi telah mengubah cara di mana manusia berhubung, tetapi untuk ibu bapa, cara berinteraksi dgn anak2 tentang keselamatan tetap sama. Berikut adalah beberapa tips yang mungkin berguna utk anda tahu macam mana bercakap dgn anak-anak ttg online safety atau bahasa...
5 KUNCI, RAHSIA USAHAWAN BERJAYA

5 KUNCI, RAHSIA USAHAWAN BERJAYA

Sama ada kita sedar atau tak, apa yang kita buat hari ni adalah penentu bagi apa yang akan kita kecapi seumur hidup kita. Dela tahu yang u bukan orang biasa-biasa. Dela tahu u luar biasa dan impian u besar! Macam mana Dela tahu?  hihi Iyelah. Sebab kalau you dah klik...