5 Resepi Air Detoks Yang Membantu Menghilangkan Berat Anda Dengan Cepat

Air detoks sangat bagus untuk menghilangkan berat badan kerana jika anda ingin kurus anda perlu minum air. Berapa banyak air yang perlu diminum? Sangat  banyak air yang perlu diminum sampai korang rasa korang dah mempunyai insang ikan sebab terlalu banyak air dalam badan korang. Kelakar kan? Dari sudut sejarahnya, sejak beberapa tahun yang lalu, orang Baca lebih lanjut..

10 Tips Pengurusan Rumah Tangga bagi Ibu Bekerjaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Siapa disini suri rumah dan siapa ibu yang bekerja? Tidak kira lah kita suri rumah ataupun bekerja, kita semua adalah superwomen dan pasti ingin menjadi isteri dan juga ibu yang terbaik untuk keluarga. Adalah menjadi kerisauan bagi ibu-ibu yang bekerja bagaimana hendak menguruskan rumahtangga. Masuk kerja awal pagi, malam baru Baca lebih lanjut..

5 Perkara Penting Persediaan Sebelum Balik Kampung!

  1. Keselamatan rumah Peralatan elektrik yang tak diguna, pisahkan dari suis dan off suis tu. Macam extension ke, suis seterika ke, lampu meja, water heater, jangan connect pada suis sebab ditakuti jadi litar pintas waktu kita takde. Litar pintas boleh sebabkan berlakunya kebakaran tau. Jadi jaga-jaga dengan elektrik. Kalau boleh matikan suis utama. Tapi Baca lebih lanjut..