4 Bahan Natural Memutihkan Gigi

Assalamualaikum dan salam sejahtera,   Ramai yang nak gigi sihat, bersih, putih bersinar nau nau. Tapi kos untuk melakukan rawatan mungkin agak mahal bagi sesetengah individu. Agen pemutih gigi pun sudah berlambak dalam pasaran tetapi  tahap  keselamatan produk masih dalam keraguan selalunya macam-macam bahan kimia dalam tu. Tidak semua orang sanggup mengambil risiko untuk cantik. Baca lebih lanjut..

9 Cara Elak Kulit Kendur Gelebeh Selepas Bersalin

Melahirkan baby adalah satu detik indah bukan sahaja untuk si mommy tapi si daddy juga. Sampai menitis air mata gembira! Tapi lepas melahirkan…mommy mula risau..dengan perubahan bentuk badan dan kulit. Masa mengandungkan baby kulit mommy meregang teruks. Jadi tak mustahil, kalau lepas bersalin ada perubahan pada kulit dan bentuk badan. Itu normal. Jadi mommy boleh praktikan Baca lebih lanjut..

Tips Cantik – Jom buat masker yang terbaik dengan Epal!

Sis tau tak? Masker atau mask ni adalah rutin skin care yang paling kite suka! Sebab apa tu? Sebab mask ini ibarat kite belanja makan kepada kulit kita. Waktu mask ialah waktu ultimate antara kita dan kulit kita!   Aroma dari mask…..disulam dengan alunam muzik tenang…..ouhhhhh~ damainye….   Bila berteman boleh luangkan masa bersama….   Bila bz….boleh je buat Baca lebih lanjut..