012 2554054 info@audelabeauty.com
5 minit atasi nafas berbau

5 minit atasi nafas berbau

  Assalamualaikum dan salam sejahtera,   Kebersihan sangat penting untuk mengekalkan tahap kesihatan kita. Bagi individu yang mengalami nafas yang berbau membuatkan mereka segan untuk duduk didalam kelompok orang ramai. Mereka takut orang lain akan merasa...
AGING NOT MEDIOC DISEASE

AGING NOT MEDIOC DISEASE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Hari ni lunch apa? Asam pedas, lomak cili padi, kari kepala ikan or makan kedai je? Dela nak pesan satu benda ke hangpa ni bagi yang suka makan tanpa mementingkan kesihatan,please jangan makan makanan fast food sangat. Bahaya...
5 Khasiat Magika Ginko Biloba

5 Khasiat Magika Ginko Biloba

Salam dan hai! Lama sangat kan Dela tak berkongsi dengan anda semua. Huu.. Bukan apa, saja nak tengok u olls rindu ke kat Dela ni. Dela dok menulis ni, nak juga rasa dihargai…heee Alhamdulillah rupanya ada yang suka dengan sharing kite.. dia komen and say thank...