WAKTU TERBAIK UNTUK MAKAN

(sumber : https://ohbulan.com/waktu-makan-yang-betul-untuk-korang-yang-sedang-on-diet/)   Assalammualaikum, Hi Audela Lovers 💕   Kak Dela nak kongsikan sedikit tentang waktu pemakanan yang paling terbaik untuk korang makan. korang tahu tak waktu bila yang paling baik untuk makan? ni penting tau untuk kita semua tahu, terutama kepada orang yang nak turunkan berat badan. Jangan la korang nak turunkan berat Read More..

5 MAKANAN YANG BOLEH MENURUNKAN BERAT BADAN

(sumber : https://baituljannah.com/redaksi/6016-bila-lihat-berat-naik-aje-mula-salahkan-timbang-perhatikan-5-kesilapan-dalam-menimbang-yang-anda-selalu-lakukan)   Hi Assalammualaikum Audela Lovers 💙 Oleh disebabkan blog Kak Dela semalam tentang berat badan, jadi harini Kak Dela nak kongsikan sedikit tentang makanan yang dapat menurunkan berat badan 😘. Korang dah baca ke belum blog Kak Dela post semalam? Rugi tau kalau korang tak baca, kat situ macam-macam rahsia Kak Dela Read More..

ELAKKAN 5 PERKARA INI JIKA MAHU KURUS!!

(Sumber : https://panduangayahidupsehat.wordpress.com/tag/katakan-tidak-pada-makanan-berlemak/)    Assalammualaikum semuanya 🖤   Korang!! Patutlah diet tak menjadi!! Kak Dela ketika muda-muda dulu selalu diet , kononnya nak kurus macam Era Fazura 😆. Tapi tak pernah menjadi, badan macam tu jugak, kadang ada hari turun sekejap, lepastu timbang lagi naik pulak berat badan. Berat ni memang nak main-main dengan kita Read More..