FAQ

 

 

 

Apa beza Audela dengan yang lain?

Audela merupakan produk pertama di pasaran yang menggabungkan konsep Detox, Slimming, Whitening, Anti-aging & Vitality di dalam satu produk.Keunikan formulasi Audela yang berkesan ini menjadikannya produk pilihan pengguna pada masa sekarang.Dulu pengguna terpaksa membeli 3 hingga 4 produk untuk mendapatkan hasil yang mereka idamkan. Kini, dengan Audela semuanya lengkap sempurna!

Datang dalam 30 sachet, 20g setiap sachet. Kuantiti dan kualiti yang mewah dan luar biasa. Khas untuk anda.

Naccelltech adalah special blend formulation yand dirumus menggunakan teknologi terkini. Kajian dan journal saintifik menyatakan bahawa kandungannya mempunyai 3-5 kali ganda lebih berkesan membantu untuk mencerahkan kulit berbanding elemen Tripeptide yang biasa digunakan dalam produk pencerahan lain.

Berapa lama boleh nampak kesan?

Hasil awal Detox, Slimming, Whitening, Anti-aging & Vitality boleh dirasai seawal 3-7 hari penggunaan.Dengan pemakanan sihat, perbanyakkan minum air kosong serta tidak merokok akan membantu mempercepatkan keberkesanan Audela . Ia juga bergantung kepada hormon pengguna. Cuba Audela hari ini, nikmati perbezaannya dan kongsi kisah kejayaan anda bersama kami!

Apa kandungan Audela?

Audela merupakan kombinasi ekstrak, 4 stem cell hebat yang terdiri daripada beri, epal, tomato dan argan serta nutrisi daripada pelbagai buah-buahan premium terpilih. Setiap satu daripada 17 Bahan Aktif itu mempunyai peranan khusus yang berkesan membantu anda detox, kurus, cerah, bertenaga & menyihatkan, dengan Combo5X yang tiada tandingan.

Macam mana jadual pengambilan Audela?

1 sachet sebelum sarapan atau diwaktu malam, 2-3 jam sebelum anda tidur.

Umur berapa sesuai minum Audela?

Audela sesuai untuk remaja akil baligh dan keatas yang mengimpikan bentuk tubuh yang lebih menawan, kulit yang lebih cantik berseri, sistem pencernaan yang lebih bersih, tambahan tenaga harian dan membantu meningkatkan tahap kesihatan.

Saya suka minum kopi. Boleh ke minum Audela?

Pengambilan caffeine yang berlebihan boleh memecahkan nutrient yang kita ambil. Jadi adalah sangat baik jika pengambilan kopi dikurangkan  atau diberhentikan dahulu untuk peringkat permulaan supaya zat dan khasiat Audela dapat diserap dengan optimum dan memberi perubahan yang paling effektif untuk anda !

Minuman Terpaling Mewah?

Ianya dipanggil The Ultimate Luxurious Drink kerana kombinasi Audela lengkap dengan kandungan premium yang terpilih, dengan teknologi terkini yang bertaraf GMP yang mematuhi piawaian keselamatan serta berkesan membantu pengguna mendapatkan kesan yang mereka idamkan. Nikmati Audela hari ini ya!

Combo5X ?

Combo5X merupakan gabungan elemen yang telah dikenal pasti sebagai kehendak pengguna di Malaysia. Ia merupakan gabungan Detox, Slimming, Whitening, Anti-aging& Vitality dalam satu produk. Kenapa beli sehingga 5 produk sedangkan anda boleh milikinya hanya dalam 1 produk ekslusif ini!

Audela ni Halal ke? Diluluskan oleh KKM ke?

Ya. Audela dirumus menggunakan herba serta ramuan premium terpilih yang mempunyai sijil halal serta setiap kandungannya mempunyai Certificate of Analysis (COA). Audela dikilangkan di kilang bertaraf GMP bertaraf ISO, yang juga berdaftar dengan Persatuan Pengguna Islam Malaysia. Turut diaudit oleh Kementerian Kesihatan Malaysia setiap tahun, No rujukan KKM:180816/08/053. Alhamdulillah, Audela hanya mengandungi herba & kandungan yang halal, selamat serta meyakinkan.

Minum Audela kena kawal makan?

Formulasi unik Audela boleh buat anda cepat rasa kenyang.  Namun pola permakanan anda sendiri haruslah betul. Dengan Audela, anda yang nekad dan bersungguh-sungguh nak kurus, ditambah pula dengan pola permakanan yang sihat. Anda pasti akan berjaya !

Audela minuman atau ubat?

Untuk makluman Audela merupakan Powdered Drink Sachets yang didaftarkan dibawah kategori pengkelasan makanan di Bahagian Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia.

Saya makan jamu. Boleh ke ambil Audela ?

Kami ingin supaya manfaat dan perubahan Audela berfungsi secara paling optimum dengan tubuh badan anda. Oleh itu adalah disarankan supaya pengambilan Audela tidak dicampur bersama ubatan lain. Jika mahu juga, anda dinasihatkan agar menjarakkan pengambilan antara Audela dan jamu lain. Kan dah rugi dekat situ? Tak dapat detox setiap hari dengan Audela. Audela sendiri kan sudah cukup dengan khasiat dan manfaat yang menyeluruh. Untuk apa perlu ambil yang lain lagi. Kan ?

Minum Audela kena minum 2 Liter air ke?

Air adalah komposisi terbesar dalam tubuh badan manusia. Oleh kerana itulah, Audela bersifat minuman dan pengambilan air yang secukupnya dapat melancarkan sistem tubuh serta menyokong lagi proses detox supaya anda mencapai perubahan terbaik dengan Audela. Tak kiralah berapa liter, pastikan pengambilan air anda mencukupi. Barulah dapat detox sempurna !

Ada kesan jangka panjang ke?

Audela merupakan formulasi herba dan ramuan premium terpilih yang selamat untuk digunakan. Ianya tidak mempunyai kesan jangka masa panjang kerana tidak mengandungi bahan-bahan terlarang.

Saya kurus. Boleh minum Audela?

Boleh. Semua orang mahukan manfaat Audela. Sis yang kurus cuba mulakan dengan separuh sachet sehari. Jika ok, tak menjejaskan berat badan, bolehlah minum satu sachet sehari.  Anda disarankan minum Audela diwaktu pagi dan paling lewat adalah sebelum jam 7 petang.

Saya mengandung. Boleh minum Audela?

Ibu mengandung tidak disarankan mengambil Audela. Mengapa? Rujuk < SINI > untuk maklumat lanjut tentang pengambilan Audela ketika hamil.

Saya menyusukan bayi. Boleh saya minum Audela?

Boleh. Dibolehkan selepas baby berumur 6 bulan dan ke atas.

Penghidap darah tinggi, kencing manis, penyakit kronik, boleh kah minum Audela ?

Sekiranya anda ada bergantung kepada ubat-ubatan disebabkan penyakit, adalah tidak disarankan untuk mengambil Audela.