012 2554054 info@audelabeauty.com
5 Perkara Penting. Persediaan Sebelum Balek Kampung

5 Perkara Penting. Persediaan Sebelum Balek Kampung

  1. Keselamatan rumah Peralatan elektrik yang tak diguna, pisahkan dari suis dan off suis tu. Macam extension ke, suis seterika ke, lampu meja, water heater, jangan connect pada suis sebab ditakuti jadi litar pintas waktu kita takde. Litar pintas boleh sebabkan...
5 Khasiat Magika Ginko Biloba

5 Khasiat Magika Ginko Biloba

Salam dan hai! Lama sangat kan Dela tak berkongsi dengan anda semua. Huu.. Bukan apa, saja nak tengok u olls rindu ke kat Dela ni. Dela dok menulis ni, nak juga rasa dihargai…heee Alhamdulillah rupanya ada yang suka dengan sharing kite.. dia komen and say thank...
15 Fakta Kesihatan Yang Anda Tak Tahu

15 Fakta Kesihatan Yang Anda Tak Tahu

Setiap hari kita ada rutin yang kita buat seperti makan…minum..mandi dan tidur. Tapi tahukah anda rutin yang salah juga menjadi punca kepada masalah kesihatan yang kita alami. Hari Dela nak kongsi 14 Fakta kesihatan yang anda mungkin tak tahu.. Haa..macam tak...