BLOG

Hisap rokok 5 batang sehari, kini hidap kanser mulut pada usia 24 tahun

Muhammad Faid mula merokok ketika berusia 17 tahun dan menghisap lima batang rokok setiap hari bersama rakan-rakannya. Dia baharu sahaja berusia 24 tahun dan salah seorang pesakit muda yang disahkan menghidap kanser mulut. Dia kini menjalani rawatan kemoterapi di Hospital Kuala Lumpur (HKL). Walaupun punca kanser itu tidak diketahui, doktor berkata kebanyakan pesakit kanser mulut Baca lebih lanjut..

Sering Bergurau Nak Kahwin Dua, Lelaki Ini Dapat Kesedaran Bila Lihat Kesakitan Isteri Bersalin

Dek kerana poligami dibenarkan dalam Islam, ramai suami mengambil kesempatan untuk menggunakan ayat “nak kahwin dua” sebagai gurauan untuk menyakat isteri. Walaupun sekadar gurauan, kata-kata tersebut boleh menghiris perasaan para isteri dan membuatkan mereka kecil hati. Setelah membaca cerita yang dikongsikan oleh Ustaz Khailil ini, pasti para suami akan fikir dua kali sebelum menggunakan gurauan Baca lebih lanjut..

PERUT BUNCIT? NO MORE!

ORANG JEPUN BERKONGSI TIPS BAGI MENGHILANGKAN MASALAH PERUT BUNCIT DALAM MASA 2 MINIT. SEMUDAH ABC. Miki Ryosuke menemui satu kaedah yang menarik yang membantu beliau untuk kehilangan 13 kg dan 12 cm (4.7 “) dari pinggang ke dalam hanya beberapa minggu. Keputusan ini adalah kesan sampingan daripada latihan sakit belakang yang ditetapkan oleh doktor kepadanya, Baca lebih lanjut..