song-hye-kyo_1444922287_af_org

8 Cara Mudah Mengembalikan Kesegaran Kulit Wajah Dan Mata Yang Bersinar.

Terpaksa bersengkang mata menyiapkan tugasan pejabat mahupun tugasan kuliah yang menghampiri tarikh deadline, atau kerana terlalu asyik  menonton korean drama kegemaran korang adalah salah satu hal yang sering kita lakukan dan menjadi alasan yang paling kerap kita gunakan apabila berjaga sehingga lewat malam. Betul tak? Sayangnya, hal ini membuatkan wajah menjadi kusam dan nampak tak Read More..

girl-left

Tips Kurus- Water Therapy Rahsia Wanita Jepun

Hai sis! Sis, sis perasan tak? Pernah terfikir tak?     Kenapa hampir semua wanita jepun badan kurus, cantik dan sihat….? Sedangkan kebanyakan wanita negara yang lain…….rata-ratanya bertarung dengan konflik berat badan…..termasuklah negara kita….   Jadi, punca konflik kegemukan ni, bukanlah daripada ekonomi negara ataupun pemimpin. *eh….hihi*   Ok. Apa rahsia nya eh?   Ha…. Rahsianya nya Read More..

skincare

5 Panduan PENTING Skin Care – Tips Cantik

Hai sis jelita ! Kita kan…….suka sangat wajah yang cantik berseri semula jadi. Tak yah make up tebal pun….calit sikit lipstik dah ready.  Let’s go! with confidence . Sebab tu, kita sangat titik beratkan penjagaan kulit yang betul. Sis pun mesti sama kan? macam kita jugak.     Tapi..     Kita selalu dengar sis mengadu… Read More..