health-benefits-of-drinking-water-in-the-early-morning

Tips & Tricks – Macam Mana Nak Cukupkan Minum Air

Badan yang kurus dan sihat memang idama setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan, baik yang masih single mahupun yang dah kawen. Salah satu faktor penting untuk memastikan misi anda untuk kuruskan badan tercapai, pengambilan air yang mencukupi sangatlah penting. 3 liter bunyi macam banyak kan? Jom tengok sini, tips dan tricks nak habiskan air sebanyak Read More..

ibu-hamil-1

Ibu Hamil, Kena Jaga Makan..Kalau Tak..!

Saat menjadi bakal ibu adalah saat yang paling indah dan berharga. Juga saat cemas bagi wanita, terutamanya bagi baby pertama! Betul kan?! Risau..dengan kesihatan baby dalam perut. Cukup makan ke baby? .. Baby buat apa tu? .. Risau kan kondisi baby.. Itu semua normal. Tapi, ibu jangan lupa kesihatan dan pemakanan ibu sendiri juga ! Read More..