Skip to content

5 Teknik Ini Boleh Pikat Hati Pelanggan

  • by

Cara paling mudah untuk mempelajari  teknik menulis berkesan adalah ‘meniru’ bagaimana orang menulis. Memulakan perniagaan internet misalnya, dengan hanya menulis bagaimana teknik menulis skrip ayat jualan” power”.

5 Teknik mengikat hati pelanggan cara pantas!

  • Ikat hati pelanggan

Cara paling mudah untuk mengikat hati pelanggan adalah dengan menggunakan skrip ayat jualan berdasarkan apa pelanggan mahukan,contohnya offer dan tawaran menarik.

  • Beri apa pelanggan mahu

Pelanggan mahu diberikan layanan istimewa, layan mereka sehabis baik kerana mereka akan membeli berkali-kali daripada kita.  Apabila pelanggan merasakan kita menghargai mereka, mereka dengan sendiri akan mengeluarkan duit daripada poket mereka dan rela hati berikan kepada kita!

  • Berikan diskaun murah

Penjual seperti kita mestilah mennggunakan kemahiran mengikat hati pelanggan dengan menggunakan diskaun murah.Sebagai contoh  seperti pengurangan harga, hadiah istimewa mahupun ganjaran lain yang pembeli mesti suka dan akan beli kepada kita.

  • Headline kreatif

Tahukah anda dengan menggunakan tajuk headline kreatif kita mampu jana pendapatan lumayan dan produk laris!contohnya seperti “anda ingin mendapatkan tudung bawal ekslusif pada harga borong! Admin ingin menawarkan 70 peratus potongan menarik untuk pembeli terpantas! Tentu anda suka produk anda laris cepat kan? Diatas adalah contoh terbaik dan paling berkesan. Cubalah.

  • Closing Pelanggan

Apa pelanggan mula whatsapp atau mesej anda untuk tanyakan hal produk anda perlu segera melayan pelanggan anda. Jangan tinggalkan mereka terkontang-kanting keseorangan. Balas apa sahaja ‘kerenah’ pelanggan dan layan pelanggan anda seperti menghormati status mereka dan jawab segala maklum balas mereka. Nanti anda akan lihat jualan produk anda meningkat!

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp Whatsapp Us!