Skip to content

About Us

Misi AUDELA adalah untuk sentiasa komited dengan mengeluarkan produk yang bukan sahaja untuk penggunaan kecantikan tapi melangkauinya. AUDELA akan cuba dengan sedaya upaya untuk mencapai misi dengan mencuba untuk memahami kehendak dan keperluan serta masalah kecantikan yang dialami oleh wanita masa kini.

Audela merupakan produk pertama di pasaran yang menggabungkan konsep Detox, Slimming, Whitening, Anti-aging & Vitality dengan mengandungi 17 bahan aktif dan semulajadi. Bergantung pada keperluan anda, AUDELA akan berusaha membantu anda untuk mencapai kesihatan dan kecantikan yang diingini.

AUDELA bermula dari tahun 2016 dan masih bertahan sehingga kini kerana produk AUDELA yang setanding dengan produk-produk berjenama antarabangsa yang lain. Formula 4 stem cell utama Audela adalah tomato, argan, beridan epal berasal dari Switzerland adalah formula yang pertama digunakan oleh produk keluaran Malaysia. Audela juga menggunakan NACCellTechnology™, yang mewah dengan anti-oxidant dan dirumus khas untuk berikan hasil pencerahan, pelansingan dan pembuangan toksin serta penggandaan tenaga optimum.

Kini, Audela telah menjadi pilihan utama para pengguna di Malaysia, Singapore dan Brunei. Berpegang pada visi kami iaitu untuk sentiasa komited dengan mengeluarkan produk yang bukan sahaja untuk penggunaan kecantikan tapi melangkauinya.

Terima kasih kerana telah sentiasa menyokong AUDELA, idea kesihatan dan kecantikan kami adalah untuk orang-orang yang mempunyai pemikiran yang sihat seperti anda!

WhatsApp Whatsapp Us!