AU FIT CHALLENGE BERJAYA MEMBANTU > 70% PESERTA DAPAT HASIL POSITIF!

Pejam celik batch 1 dah masuk sesi ke-6 petang ni! 2 lagi sesi akan tamat lah Batch 1
 
PROGRAM AU FIT SESUAI UNTUK ANDA YANG…. ????????????????????????

ADAKAH ANDA TERMASUK DI BAWAH ?

ACTIVE LIFESTYLE

✔️ biasa pergi gym tetapi gym masih lagi belum beroperasi.
✔️ Aktif berjoging tapi takut keluar rumah kerap kerana risau situasi Covid.
✔️ Biasa aktif dgn gym buddy, tapi sebab pandemik dari aktif jadi PASIF kat rumah! 
✔️ Dah bosan kardio atas treadmill berjam2… nak cycling pun tak boleh. 
✔️ Rindu nak keluar peluh ramai2.. 
✔️ Takut berat naik masa PKP, nak bergaya dgn baju favorite dah tak muat. 

ATAU

NAK TURUN BERAT

✔️ ibu yg dah melahirkan anak dan nak firm kan semula bahagian pinggang dan perut.
✔️ Nak turun berat sebab anda org yg mementingkan faktor kesihatan. 
✔️Anda sedar berat berlebihan berisiko tinggi untuk pelbagai penyakit spt kencing manis, darah tinggi, jantung, lutut dsb.
✔️ Terperangkap dlm norma baharu yg kurang pergerakan menyebabkan berat naik dlm tempoh PKP.
✔️ Tiada ilmu berkaitan, main ikut2 je saranan sebarangan orang.. tapi berat tak turun dan give up! 
✔️ Berjaya turun sedikit tapi lepas tu tak tahu kenapa dah plateau.. 
✔️ Takda semangat buat sorang2, biasa ada kawan yg sama2 buat.. seronok sikit. 

AMARAN !

PROGRAM AU FIT 
❌ SESUAI UNTUK GOLONGAN DI BAWAH ; 
✖️ Anda sendiri personal Trainer atau Coach. Dan memang ada 6 pax.. Tone badan tip top! 
✖️ Atau anda yg dah ‘hire’ Personal Trainer sendiri. Dah ada sesi Zoom training sendiri dgn Personal Trainer.  
✖️ Seorang pakar pemakanan/ nutrisi. Boleh tahu jenis2 dan brand2 yg boleh dan tak boleh makan jika nak turun berat. 
✖️ Tak suka buat aktiviti beramai-ramai. Bising. Suka buat sorang2.
✖️ Anda memang suka badan besar dan berat berlebihan, lebih konfiden. 
✖️ Tak peduli tentang risiko kesihatan. 
✖️ Anda taknak membazir jika turun berat nanti kene beli baju baru. 
 
Jika anda tergolong dlm senarai ❌ sesuai. Anda boleh stop membaca sekarang! 

Tetapi jika anda tergolong dalam yg sesuai .. TERUSKAN MEMBACA.

KELEBIHAN PROGRAM AUFIT CHALLENGE ;

 
1) HARGA SGT BERBALOI !
(Money back guarantee!) 
 
2) Coach Profesional & berpengalaman.. terbukti melahirkan ramai yg berjaya turunkan berat dalam tempoh 14 HARI sahaja!
 
3) Telegram Support yg di update setiap hari. Tips & motivasi harian.
 
4) Exercise LIVE beramai2 di Zoom. Meriah!
4X sebulan! ????
 
5) Pilihan exersice utk beginner, yg ada masalah sendi, atau yg badan terlalu besar. Anda pun mampu buat!
 
6) Paling mahal – Group Support Eksklusif untuk Premium. Boleh bersoal jawab direct dengan Coach.
 
7) Meal Plan dan Monitoring utk Premium.
 
8) Diskaun special utk beli produk suplemen Audela. Utk turunkan berat dan detox.
 
9) REWARD dan poin sistem utk tebus hadiah ..!
 
Banyak nya manfaat sis !
Saya nak join lahhhh!

APA KATA PESERTA AUFIT?

PENDAFTARAN BATCH KE-2 SEDANG DIBUKA!

ANDA LAYAK SECARA PERCUMA !

PREMIUM PACKAGE !

8X kelas LIVE & pelbagai manfaat. 
(Lebih 70% peserta berjaya turun berat) 
Yuran Sebulan  RM399
Batch 1 RM69

KLIK Butang Dibawah Untuk Mendaftar Pakej PREMIUM

Jangan terlepas peluang lagi! 
Dapatkan berat ideal anda dan hidup lebih Fit, lebih sihat, lebih aktif sekarang !!! 

Tempah SLOT anda SEKARANG!

Now Or Never, We Do It Together!

WhatsApp Whatsapp Us!